Csere

Mire vonatkozik a csere?

Cserére FEHÉRNEMŰK ESETÉN HIGINIAI OKOKBÓL NINCS LEHETŐSÉG! Vagyis női bugyik, férfi alsók, fürdőruhák, hálóruhák, harisnyák, zoknik esetében ez nem megoldható!
Más ruházati termékek (melltartó, trikó, póló, leggings) esetén az alábbi az eljárás menete!
A fogyasztó a vásárlást követő 14 napon belül eredeti csomagolásban, sértetlen állapotban, használatmentesen, minden címkével és az eredeti számlával együtt saját költségén visszajuttatja a terméket üzletünkbe (akár személyesen is) és jelzi a cserére vonatkozó kérését. Amennyiben az adott csere temék nem áll rendelkezésre, úgy más termékre levásárolható. Amennyiben a csere termék mellé minimum 3.000.-Ft értékben más terméket is vásárol, vagy a különbözet összege meghaladja ezt az értéket, úgy a szállítás díját átvállaljuk! Pénzt nem áll módunkban visszafizetni!

 

Mi a visszaküldés menete csere esetén?

Cserére fehérneműk (női bugyik, férfi alsók, fürdőruhák, fürdőnadrágok, hálóruhák, harisnyák, zoknik) esetében nincs lehetőség! Kérjük, ezért ilyen terméket ne küldj vissza!  Más egyéb cserélendő terméket, hordatlan, állapotban, címkésen, a termék eredeti csomagolásának sérülése nélkül, az alábbi címre kérjük elküldeni, vagy személyesen behozni szíveskedj:
Lucky Milady Kft. 1117 Budapest, Hunyadi János út 19. Savoya Park, Triumph üzlet
Fontos, hogy a csomagon tüntesd fel a megrendelő nevét, és  a rendelési számát!

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a termék visszajuttatásával kapcsolatos költségek a Vevőt illetik. A visszaküldött csomag beérkezését követően amint tudjuk küldjük a megrendelt cserét, illetve jelezzük, amennyiben az nem áll rendelkezésre és helyette mást szükséges választanod. Ebben az esetben akár 1-2 hetes szállítási idővel is kell számolnod.

Fontos!  A csere rendelésekre az esetleges kedvezmény kuponokat nem tudjuk jóváírni. A cserélendő terméket a vásárláskori áron számoljuk, akkor is ha változott az ára az új, csere rendelés leadásánál. A szállítási költség a választott szállítási módnak megfelelő.